Στη Θεσσαλονίκη από σήμερα η ΑΕΛ Λεμεσού…

Η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Άρη, ΑΕΛ Λεμεσού, ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της στη Βουλγαρία και σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα αναφέρουν στην Κύπρο:

“Ο προπονητής των Κυπρίων, Ντούσαν Κέρκεζ έχει λάβει τις αποφάσεις του για το σχήμα και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα ξεκινήσει τον αγώνα, όμως η ουσία είναι να βρεθούν όλοι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Πόνταρε και στον Ιβάν Κάρλος, όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν θα είναι έτοιμος μέχρι την ημέρα του αγώνα.

Ο προπονητής της ΑΕΛ έχει δουλέψει πολύ τις τελευταίες μέρες στην τακτική και κυρίως πώς θα σταματήσει τον Άρη, που ως γηπεδούχος θα έχει αυξημένες απαιτήσεις. Θα έχουν αρκετή δουλειά οι πέντε στην άμυνα και τον κεντρικό άξονα. Οι Γκοντάλ, Ζούνιορ και Α. Τεϊσέιρα, που θα αποτελέσουν την τριάδα στην άμυνα, όπως και οι δύο που θα αγωνιστούν πιο μπροστά, οι Ζντραφκόφσκι και Γκαθτανιάγα.

Από τη δραστηριότητα των πέντε πιο πάνω ποδοσφαιριστών θα εξαρτηθούν πολλά. Βέβαια, η ΑΕΛ με τον Ντούσαν Κέρκεζ στον πάγκο της μας έχει αποδείξει πως είναι ομάδα συνόλου, με αγωνιστική πειθαρχία. Η τακτική είναι μέρος του παιχνιδιού, όμως θα χρειαστεί να κατατεθούν όλα τα στοιχεία που θα αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης των κυπελλούχων.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ έχει περάσει από κόσκινο τον Άρη, μαθαίνοντας πολλά που θα βοηθήσουν την ομάδα του, όμως δεν είναι μόνο αυτό. Σε τέτοιους αγώνες, με καυτή ατμόσφαιρα, χρειάζεται ψυχή και ομαδικό πνεύμα. Ο Ντούσαν Κέρκεζ γνωρίζει πως οι ποδοσφαιριστές του δεν είναι εκατόν τοις εκατόν έτοιμοι, για αυτό και τους προετοιμάζει για όλα. Κυρίως για την υπέρβαση που θα πρέπει να κάνουν σε ένα γήπεδο με πολλές ιδιαιτερότητες.

To Top