ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη από χθες ο Καρυπίδης, σύσκεψη με Χαριστέα-Ένινγκ σήμερα…

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο Θόδωρος Καρυπίδης και μάλιστα η πρώτη του συνάντηση ήταν το τετ α τετ με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, στο πλαίσιο της προσπάθειας να αποδοθεί δικαιοσύνη-νομιμότητα και να επιλυθεί βάσει των νόμων του ελληνικού κράτους το θέμα του ban της FIFA.

Από σήμερα, ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” θα ασχοληθεί εκτός των άλλων και με τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας και τις “ανοιχτές υποθέσεις” που υπάρχουν.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Άγγελο Χαριστέα, του οποίου τα πλάνα μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχουν αλλάξει σημαντικά με την παρέμβαση του Θοδωρή Καρυπίδη να κρίνεται πλέον αναγκαία, ώστε να παρθούν αποφάσεις.

Σήμερα, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση κορυφής στον ποδοσφαιρικό Άρη, με παρόντες τους Καρυπίδη, Χαριστέα και Ένινγκ.

Οι τρεις τους θα συζητήσουν για την “επόμενη μέρα” της ομάδας, με τον ισχυρό άνδρα του Άρη να ανακοινώνει ορισμένες του αποφάσεις, αν και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο γύρω από το τι μέλει γενέσθαι με το μεταγραφικό ban. Στον Άρη ούτως ή άλλως είναι υποχρεωμένοι να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο και αυτό θα συζητηθεί σήμερα.

Ποιες θα είναι οι κινήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα όσο διαρκεί το απαγορευτικό μεταγραφών και φυσικά ποιες μπορούν να ακολουθήσουν αν ο Άρης πετύχει με τον οποιοδήποτε τρόπο την άρση του.

Παράλληλα, αναμένεται να γίνει κουβέντα και για το νέο συμβόλαιο του Μίχαελ Ένινγκ, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά και αυτό το ανοιχτό εδώ και καιρό ζήτημα…

To Top