Στη Θεσσαλονίκη οι πρωταθλητές! «Αφεντικά της χώρας είμαστε σας λέω» (photostory)

Με την κούπα στα χέρια έφτασαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη οι… πρωταθλητές ποδοσφαιριστές της ομάδας του Άρη Κ17. Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ντύθηκε στα κίτρινα για να υποδεχτεί τους πρωταθλητές Ελλάδας! «Αφεντικά της χώρας είμαστε σας λέω» το σύνθημα που κυριάρχησε από τα χείλη των πρωταγωνιστών!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ το ραντεβού δόθηκε σήμερα λίγο πριν τις 15:00 στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Εκεί όπου υποδέχτηκαν τους πρωταθλητές με μια μεγάλη κιτρινόμαυρη αγκαλιά οι οικογένειές , οι φίλοι αλλά και συμπαίκτες τους που δεν μπόρεσαν να βρεθούν στην Τρίπολη λόγω τραυματισμού.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του Άρη και το κιτρινόμαυρο πάρτι δεν άργησε να στηθεί… Το σύνθημα έδωσαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μέσα στο χώρο υποδοχής των αποσκευών και ξεκίνησε η ανταλλαγή συνθημάτων οι οποίες πλημμύρισαν το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Μόλις άνοιξε η πόρτα στην αίθουσα αφίξεων οι ποδοσφαιριστές του Άρη πνίγηκαν στις αγκαλιές των ανθρώπων που τους περίμεναν ενώ τελευταίοι βγήκαν από την αίθουσα αποσκευών, με το κύπελλο στα χέρια , ο προπονητής της ομάδας Τάσος Θέος αλλά και ο αρχηγός της ομάδας Παντελής Αντωνιάδης!

Όλοι έγιναν ένα κουβάρι, μια μεγάλη κιτρινόμαυρη αγκαλιά. Φανερά συγκινημένοι… Το σύνθημα «Αφεντικά της χώρας είμαστε σας λέω» κυρίαρχησε.

Σε δηλώσεις τους συγκινημένοι ο Τάσος Θέος και ο Αντώνης Ζαμπέτας αφιέρωσαν για μια ακόμη φορά το κύπελλο στον εκλιπόντα Στέφανο Γιώρη, ενώ ανέφεραν ότι «αυτό είναι το πρώτο πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι ποδοσφαιριστές των κίτρινων που φώναζαν συνθήματα για τον Στέφανο Γιώρη με την ατμόσφαιρα να είναι συγκινησιακά φορτισμένη.

Το πάρτι συνεχίστηκε με τους πυρσούς που άναψαν έξω πλέον από το αεροδρόμιο! Μοναδικές στιγμές. Κάποια στιγμή ο Τάσος Θέος έσπευσε να φωνάξει κοντά του και τους ποδοσφαιριστές που δεν μπόρεσαν να βρεθούν στην Τρίπολη λόγω τραυματισμού. «Το κύπελλο αυτό είναι και δικό σας»…

Όμορφες κιτρινόμαυρες στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας από την ομάδα που χάρισε έναν τίτλο στον σύλλογο!

{gallery}siridis/k17_afixi{/gallery}

To Top