ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στη Θεσσαλονίκη ο Ενκουλού, εξετάστηκε από Ξυλούρη, συνεχίζει θεραπεία

Ο Νικόλα Ενκουλού, ο οποίος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, Νίκο Ξυλούρη και θα συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης. Η κατάστασή του θα επαναξιολογείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

“Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (16/12, 16:00), στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (1η Αγωνιστική).

Στο ξεκίνημα του σημερινού προγράμματος οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ασκήσεις αμυντικής τακτικής για το πρώτο, ασκήσεις με τελειώματα φάσεων για το δεύτερο), ενώ η προπόνηση συνεχίστηκε με ελεύθερο παιχνίδι και ασκήσεις με επαναλαμβανόμενα σπριντ για όλους.

Ο Μάριος Σιαμπάνης προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Νικολάς Ενκουλού (επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη), που εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ, Νίκο Ξυλούρη, θα συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας (ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής του).

Αύριο, Τρίτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

To Top