ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη ο Εντιαγέ για τις τελικές συζητήσεις με τον Άρη!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Μπαντού Εντιαγέ, προκειμένου να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τον Άρη για την υπογραφή των συμβολαίων.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο 30χρονος μέσος συναντήθηκε μάλιστα με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να συζητήσουν και ενδεχομένως να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας τους.

Υπενθυμίζεται πως ο Εντιαγέ έχει συμφωνήσει με τον Άρη σε προφορικό επίπεδο και πλέον όλοι αναμένουν να συμβεί αυτό και στο τυπικό μέρος με τις επίσημες ανακοινώσεις, κάτι που θα συμβεί αν όλα κυλήσουν ομαλά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Σενεγαλέζος box to box μέσος έχει όλες τις προδιαγραφές για να αποτελέσει έναν πυλώνα που ο Άρης δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια, διότι είναι παίκτης που και “κόφτης” μπορεί να παίξει – και είναι – και γκολ έχει δώσει στις ομάδες που αγωνίστηκε.

Είναι ένας σύγχρονος μέσος που κάνει τη διαφορά και “δένει” με τους υπόλοιπους παίκτες της μεσαίας γραμμής, γιατί ακριβώς έχει όλα τα προσόντα γι’ αυτό.

Μια τέτοια μεταγραφή για να ολοκληρωθεί απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί, τους οποίους η ΠΑΕ Άρης και ο Θόδωρος Καρυπίδης είχαν για να φτάσει στο σημείο αυτό η συγκεκριμένη υπόθεση.

To Top