ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη ο Καρυπίδης, τετ α τετ με Τζιτζικώστα! (photos)

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Θόδωρος Καρυπίδης και είχε τετ α τετ με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, στο πλαίσιο της προσπάθειας να αποδοθεί δικαιοσύνη και η νομιμότητα και να επιλυθεί βάσει των νόμων του ελληνικού κράτους το θέμα του ban της FIFA, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ για την συστράτευση στο πλευρό του Άρη της Περιφέρειας.

Όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: “Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρο Καρυπίδη είχε σήμερα στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Καρυπίδης ενημέρωσε τον κ. Τζιτζικώστα σχετικά με τις εξελίξεις στο ζήτημα που έχει προκύψει με τη FIFA και ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την επίλυσή του.

Την ερχόμενη Παρασκευή 15 Μαΐου 2020, στις 12.00’ το μεσημέρι συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το ζήτημα με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, των Προέδρων της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Άρη και του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη”.

 

To Top