ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη ο προπονητής της Κόστα Ρίκα για Σαμόρα και Μπένετ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Κόστα Ρίκα Γκουστάβο Αλφάρο για να παρακολουθήσει δια ζώσης δυο ποδοσφαιριστές του Άρη, τους Σαμόρα και Μπένετ.

Η Κόστα Ρίκα  στις 23 Μαρτίου θα αγωνιστεί στο Τέξας των ΗΠΑ  θα αντιμετωπίσει την Ονδούρα του Λούις Πάλμα με έπαθλο ένα εισιτήριο για το Κόπα Αμέρικα, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2024 στο Εκουαδόρ. Ένα μήνα πριν από αυτή την αναμέτρηση, ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Κόστα Ρίκα Γκουστάβο Αλφάρο, σχεδιάζει να επισκεφτεί και τη χώρα μας στην οποία αγωνίζονται τέσσερις διεθνείς. Σαμόρα, Μπένετ, Ματαρίτα στον Άρη και ο Κρίστοφερ Νούνιες στη Λαμία.

Ο Αλφάρο θέλει να δει τους δυο ταλαντούχους νεαρούς διεθνείς του Άρη, Σαμόρα και Μπένετ που αποτελούν το νέο αίμα της Κόστα Ρίκα (αμφότεροι ήταν παρόντες στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο) και να μιλήσει από κοντά με τον Ματαρίτα που ως γνωστόν είναι εκτός πλάνων του Άκη Μάντζιου και έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά μετράει 56 συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα.

 

To Top