ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στη Θεσσαλονίκη ο Τεννές, με Καλαϊτζίδη στον πάγκο μέχρι νεωτέρας…

Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Μπάμπης Τεννές έχουν αναλάβει να “τρέξουν” την οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος και την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Οι δύο προπονητές είχαν χθες το απόγευμα πολύωρη συνάντηση στην Αθήνα, όπου τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν το χρονοδιάγραμμα του επόμενου διαστήματος. Αυτό που απορρέει από την συζήτηση των  δύο είναι ότι αυτή την περίοδο προέχει η εξασφάλιση της ανόδου στη Football League, έστω και μέσω μπαράζ και προκειμένου να γίνει πράξη απαιτείται ηρεμία στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, στο τραπέζι έπεσαν πολλά ονόματα, ωστόσο για να μπορέσουν να δρομολογηθούν εξελίξεις στον τομέα αυτό, απαιτείται η επισφράγιση της συμμετοχής του Άρη στη δεύτερη κατηγορία. Πρόθεση, ωστόσο και των δύο είναι να ενισχυθεί η ομάδα με παίκτες που έχουν εμπειρία Super League  από την εγχώρια αγορά, αλλά εδώ υπάρχουν αρκετές εκκρεμοδικίες.

Ο Μπάμπης Τεννές αναμένεται το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ώστε να έχει μία πρώτη συνάντηση με τα διοικητικά στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ το απόγευμα θα  δώσει το “παρών” στο “Δασυγένειο”, ώστε να συναντήσει τους παίκτες του τωρινού ρόστερ και να παρακολουθήσει την προπόνηση.

Όσον αφορά το ζήτημα που έχει προκύψει αναφορικά με το νομικό κώλυμα που δεν επιτρέπει στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να είναι προπονητής της ομάδας από τη στιγμή που μεγαλομέτοχος θα είναι ο αδερφός του, Άλεξ Κάλας, μεταξύ των δύο δεν πάρθηκε μέχρι στιγμής η απόφαση για το ποιος θα είναι ο προπονητής του Άρη στη Football League.

To σίγουρο είναι ότι μέχρι τα μπαράζ, εάν και εφόσον γίνουν, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα είναι αυτός που θα διευθύνει το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς θα καθοδηγήσει την ομάδα από τον πάγκο στη συγκεκριμένη διαδικασία.

 

 

 

To Top