Στη Θεσσαλονίκη περνούν τις… βέρες Γιακούποβιτς και Άρης για «γάμο» δυο χρόνων

Ο Άρης μπήκε δυνατά στην απόκτηση του Ελντίν Γιακούποβιτς, κατάφερε να πείσει τον Ελβετό ότι το… μέλλον του είναι εξασφαλισμένο κατά το καλύτερο δυνατόν τρόπο στο Κλεάνθης Βικελίδης και απέσπασε τελικά το… πολυπόθητο «ναι».

Τώρα το μόνο που απομένει είναι να περάσουν και τις… βέρες στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να δώσει το παρών ο Γιακούποβιτς μέσα στο επόμενο 24ωρο σε συνάντηση με τους κίτρινους.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έκανε την κρούση της προς τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου το απόγευμα της Πέμπτης, αμέσως με το που ενημερώθηκε για την εγχείρηση του Μιχάλη Σηφάκη. Τότε του είχε ξεκαθαρίσει πως επιθυμούσε σύντομα να γνωρίζει την απόφασή του… Το «εδώ και τώρα» λειτούργησε υπέρ του Άρη, όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος.

Στην νέα επικοινωνία που υπήρξε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γιακούποβιτς είπε το «ναι» τηλεφωνικά και ενημέρωσε ότι θα ταξιδέψει το πρωί του Σαββάτου από τον Βόλο για την Θεσσαλονίκη για το τελικό ραντεβού, το οποίο και θα επικυρώσει τη συμφωνία.

Αυτό θα γίνει παρουσία του εκπροσώπου του, ενώ από τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να είναι παρών ο πρόεδρος Θανάσης Αθανασιάδης. Σε ότι αφορά την χρονική διάρκεια της συνεργασίας αναμένεται να είναι  για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιακούποβιτς με την στάση του να αποδεχθεί την πρόταση της ΠΑΕ Άρης για διετές συμβόλαιο δεν θέλησε να ρισκάρει απώλειά της αναμένοντας μία ακόμη μέρα συγκεκριμένη πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

To Top