ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη κορυφή της λίστας ο Νταμπίζας για τεχνικός διευθυντής – Πώς έχει το θέμα

Σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή δείχνει να βρίσκεται ο Θοδωρής Καρυπίδης, χωρίς, ωστόσο να δρομολογεί οποιαδήποτε συμφωνία πριν το καλοκαίρι.

Από το στενό περιβάλλον του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, απορρέει η διακαής επιθυμία του ίδιου για συνεργασία με τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος βρίσκεται και στην κορυφή της λίστας με τα υποψήφια ονόματα. Ως τεχνικός διευθυντής, έχει εργαστεί στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο αποχώρησε τον Νοέμβριο του 2014, μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας.

Με τον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή, υπήρξε μία πρώτη επαφή, η οποία ωστόσο, ήταν ανεπίσημη, καθώς για να υπάρξει οποιαδήποτε οριστική συμφωνία, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος, να οριστεί το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου και να διατηρήσει ο 37χρονος επιχειρηματίας τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος και την επόμενη σεζόν.

Επί της ουσίας, να αποκτήσει δηλαδή ο ίδιος το πλειοψηφικό πακέτο της νέας ΠΑΕ Άρης, για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν.

Η οριστική απόφαση για τον τεχνικό διευθυντή θα παρθεί από κοινού με τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος ως προπονητής της ομάδας και άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Θοδωρή Καρυπίδη, θα έχει καθοριστική συμβολή στο εν λόγω ζήτημα.

To Top