ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Περιμένει το ραντεβού με τον Καρυπίδη ο Σόουζα…

Ένας από τους παίκτες που θέλει ο Θοδωρής Καρυπίδης και τη νέα χρονιά στο ρόστερ είναι ο Ούγκο Σόουζα, με τον οποίο θα συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο Πορτογάλος στόπερ αποκτήθηκε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ήρθε στη Θεσσαλονίκη από αγωνιστική απραξία περίπου εννέα μηνών. Έτυχε σκληρής κριτικής στο ξεκίνημά του, όμως ήταν ο πιο σταθερός παίκτης του Άρη, αποδεικνύοντας ότι καλώς έπραξαν οι “κιτρινόμαυροι” και τον απέκτησαν.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα έχει συνάντηση μαζί του ούτως ώστε να του καταθέσει πρόταση παραμονής (παρότι είχε υπογράψει συμβόλαιο 1.5 χρόνου, όπως είχε γνωστοποιήσει ο επίσημος Άρης) στην ομάδα γνωρίζοντας ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο και ομάδων της πρώτης κατηγορίας.

Αυτό περιμένει και ο Πορτογάλος του οποίου προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική είναι η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, με κάποιες τροποποιήσεις στο συμβόλαιό του. Διάθεση και από τις δυο πλευρές υπάρχει, οπότε δεν είναι αρκετά μακριά το να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να συνεχίσουν μαζί.

To Top