Στη λίστα της Κάρντιφ ο Μπακασέτας, πωλείται ο Φούντας από την Τράμπζονσπορ

Ο Ιανουάριος φαίνεται πως θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμος μήνας για το μέλλον των Ελλήνων στην Τράμπζονσπορ.

Όπως μεταδίδουν οι Άγγλοι, ο Μπακασέτας συνιστά βασικό στόχο της Κάρντιφ, στην οποία αγωνίζονται οι Σιώπης και Γούτας. Βάσει των όσων αναφέρουν τα ρεπορτάζ, «ο Μπακασέτας θα ήταν πιθανώς μια απίθανη υπογραφή για τους περισσότερους συλλόγους της Championship, αλλά όχι για τους Bluebirds υπό τον Μπουλούτ».

Επισημαίνεται πως ο αρχηγός της Εθνικής «έπαιξε υπό τον Μπουλούτ στην Αλάνιασπορ πριν ο Έλληνας άσος φύγει το 2021, όπου εντάχθηκε στην Τραμπζονσπόρ. Όσο ήταν στην Τραμπζονσπόρ, ο Μπακασέτας έπαιζε δίπλα στον σημερινό μέσο της Κάρντιφ, Μανώλη Σιώπη». Και στη συνέχεια υπογραμμίζεται ότι «η Κάρντιφ έχει δύο νυν Έλληνες διεθνείς στο ρόστερ της τον Σιώπη και τον Δημήτριο Γούτα. Ίσως ο αρχηγός της εθνικής ομάδας θα ήθελε να πάει μαζί τους στη Νότια Ουαλία; Εάν ο Μπουλούτ μπορούσε να πείσει τον πρώην παίκτη του στην Αλάνιασπορ να μετακομίσει στη Νότια Ουαλία, θα ήταν κάτι πολύ σημαντικό».

Fountas dün İstanbul’a gelmişti.

Την ίδια στιγμή η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak αναφέρει ότι «οι Μπένκοβιτς, Λάρσεν, Φούντας και Τέκλιτς είναι στην ατζέντα για να πουληθούν αν υπάρξουν καλές προσφορές».

To Top