Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Νέβες – Στα 130 εκατ. ευρώ η ρήτρα της Μπενφίκα

Η εκκαθάριση του ρόστερ είναι ένας βασικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ερχόμενο καλοκαίρι, σε συνδυασμό με την ενίσχυση με νέο… αίμα, που θα σηματοδοτήσει τη νέα εποχή.

Τα αγγλικά Μέσα αναφέρουν πως οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να παραχωρήσουν τον Κασεμίρο το ερχόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να τον αντικαταστήσουν με το -ακόμη ένα τα τελευταία χρόνια- παιδί-θαύμα της Μπενφίκα, Ζοάο Νέβες.

Ωστόσο, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2028, ενώ εφόσον η Γιουνάιτεντ θέλει να τον αποκτήσει θα χρειαστεί να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 130 εκατ. ευρώ, η οποία είναι και η ρήτρα του 19χρονου Πορτογάλου διεθνή μέσου.

 

 

Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Αντσελότι

Ο Ραλφ Ράνγκνικ δεν πρόκειται να παραμένει μετά το καλοκαίρι στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η διοίκηση εξετάζει τις περιπτώσεις των Μαουρίτσο Ποτσετίνο της Παρί Σεν Ζερμέν και του Ερικ Τεν Χαγκ του Αγιαξ. Η εφημερίδα «TIMES», όμως, βάζει στο «κάδρο» και τον Κάρλο Αντσελότι!

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια λύση που σκέφτεται η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» και αναφέρεται πως ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές.

Τ’ όνομα του Αντσελότι άρχισε να συζητείται μετά τις πληροφορίες πως ο Ποτσετίνο δεν είναι ευτυχισμένος στην Παρί και είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα, αλλά δεν θα επιστρέψει στην Αγγλία, όπου είχε κάνει σπουδαία καριέρα στον πάγκο της Τότεναμ.

Διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν πως προτιμά τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, από αυτόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η διοίκηση μάλιστα της «βασίλισσας» έχει έρθει σ’ επαφή μαζί του, καθώς είναι δυσαρεστημένη με τον Κάρλος Αντσελότι και είναι στις τελικές επαφές για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αργεντινό τεχνικό. Ετσι ο Αντσελότι μπήκε στη λίστα της διοίκησης της Γιουνάιτεντ.

To Top