Στη λίστα της Μπαρτσελόνα ο Ανχελίνιο για το αριστερό άκρο της άμυνας

Η Μπαρτσελόνα έχει στη λίστα της τον 25χρονο αριστερό μπακ της Λειψίας, Ανχελίνιο. Οι “ταύροι” είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να αποκτήσει (και) έναν αριστερό μπακ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι και ένα από τα ονόματα που “παίζουν” έντονα είναι του Ανχελίνιο της Λειψίας, σύμφωνα με την καταλανική sport.

Οι μπλαουγκράνα είχαν ως προτεραιότητα τον Μάρκος Αλόνσο της Τσέλσι, ωστόσο ο Ισπανός ακραίος αμυντικός δεν έχει μείνει ελεύθερος και έτσι η μεταγραφή του στη Βαρκελώνη προσωρινά “πάγωσε”.

Ο Ανχελίνιο είναι μια προσιτή περίπτωση, καθώς η Λειψία βλέπει με καλό μάτι την παραχώρηση του 25χρονου αριστερού μπακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Ο ίδιος βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού. Βέβαια οι “ταύροι” αξιώνουν ένα ποσό πάνω από τα 18 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψαν για να τον αγοράσουν το καλοκαίρι του 2021.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει τα χρήματα για να προχωρήσει στη μεταγραφή του και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η πιθανότερη φόρμουλα μετακίνησής του θα είναι ο δανεισμός με οψιόν αγοράς. Την περσινή σεζόν ο 25χρονος διεθνής με την Κ21 της φούρια ρόχα, έπαιξε συνολικά 43 φορές, έχοντας απολογισμό τρία γκολ και 12 ασίστ.

To Top