Στη λίστα του Άρη ο Πάβκοβ, τον θέλουν Ραπίντ Βιέννης και Στουρμ Γκρατς

Δημοσίευμα από τη Σερβία υποστηρίζει πως ο Άρης έχει στη λίστα του τον Μίλαν Πάβκοβ του Ερυθρού Αστέρα, συνδέοντάς το με το αυριανό φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων.

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

Όλα ξεκινούν από το γεγονός ότι σκάουτερ της Ραπίντ Βιέννης τσέκαρε τον 27χρονο επιθετικό στο πρώτο φιλικό της σεζόν και όπως σημειώνει η ιστοσελίδα sportskacentrala.com “σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, Στουρμ Γκρατς και Άρης ενδιαφέρονται επίσης για τον επιθετικό του Ερυθρού Αστέρα”.

Για τον Πάβκοβ ο Ερυθρός Αστέρας ζητάει το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει στα ρεπορτάζ του Άρη, διότι το όνομά του είχε ακουστεί και τον περασμένο Δεκέμβριο. Τότε ο Άρης δεν επιβεβαίωνε το ενδιαφέρον για τον Σέρβο στράικερ.

Ο Πάβκοβ έκανε δύο εξαιρετικές σεζόν (2017-19) όπου σε 60 αγώνες σημείωσε 35 γκολ, αλλά τόσο η περσινή χρονιά όσο και η φετινή δεν είναι το ίδιο παραγωγικές. Πέρυσι περιορίστηκε στα δέκα τέρματα σε σύνολο 33 αγώνων, φέτος χρησιμοποιήθηκε σε δέκα αγώνες (σε όλες τις διοργανώσεις) και σημείωσε δύο τέρματα.

To Top