ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη λίστα του Ερέρα, ο φορ Μαρκ Καρντόνα!

Η… καλή επαφή του Πάκο Ερέρα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, θα φέρει στον Άρη ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην Μπαρτσελόνα, κατά κύριο λόγο στη β’ ομάδα της, που φέτος συμμετείχε στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Είναι δεδομένο πως υπάρχει αξιόλογο υλικό και κάποιοι από αυτούς τους παίκτες μπορούν να βοηθήσουν τους «κιτρινόμαυρους».

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Όπως αναφέρει η Fair Play Press: “Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο 23χρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα Β’, Μαρκ Καρντόνα, που προέρχεται από δύο εξαιρετικές σεζόν και ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται κατά κύριο λόγο, ως περιφερειακός επιθετικός, αλλά μπορεί να παίξει κάλλιστα και στην κορυφή της επίθεσης, όπως και στα… φτερά της. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε είχε 28 συμμετοχές με 7 γκολ και 3 ασίστ, ενώ την προηγούμενη χρονιά, δηλαδή την σεζόν 2016-2017 ήταν εντυπωσιακός, πετυχαίνοντας 15 γκολ σε 25 παιχνίδια! Μάλιστα εκείνη την περίοδο κατέγραψε και δύο συμμετοχές με την ανδρική ομάδα, μία στο Κύπελλο κόντρα στην Χέρκουλες και (το πιο σημαντικό) ακόμη μία στο Τσάμπιονς Λιγκ (!) στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπορούσια Γκλάντμπαχ, στο 4-0 υπέρ των Καταλανών (αντικατέστησε τον Τούρκο Αρντά Τουρά στο 74’).

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει πολύ καλά στοιχεία αγωνίζεται σε θέσεις που ο Άρης δεδομένα θα ενισχυθεί και είναι μία περίπτωση με όχι και τόσο υψηλό κόστος μιας και πρόκειται για ελεύθερο παίκτη. Δεδομένα έχει προταθεί στον Πάκο Ερέρα, ο οποίος θα τον αξιολογήσει κι αναλόγως θα εισηγηθεί”.

To Top