ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη λίστα του Ρεθύμνου ο Τσιάρας

Το Ρέθυμνο Cretan Kings αποτελεί μια από τις πιο δραστήριες ομάδες της Α1 στη θερινή μεταγραφική περίοδο και συνεχίζει να… ψάχνεται με τον Γιώργο Τσιάρα να βρίσκεται στη λίστα της ομάδας.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου έχει προβεί ήδη σε τρεις μεταγραφικές κινήσεις (Ρέλφορντ, Κορόλεφ, Κουκ), μια ακόμη εκκρεμεί (Κλουφ) και έχει αρκετά ονόματα στη μεταγραφική της λίστα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχουν επίσημες προτάσεις.

Ένας από τους παίκτες που αρέσουν στους Κρητικούς είναι ο Γιώργος Τσιάρας. Με τον Μο Φαγέ να αποχωρεί, ο Σκουρτόπουλος ψάχνει τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους Σάφτενααρ, Κουκ και Κορόλεφ στη γραμμή ψηλών της ομάδας. Όπως είναι φυσικό, η ομάδα του Ρεθύμνου προτιμά αυτός ο παίκτης να είναι Έλληνας και με εμπειρία, στοιχεία που διαθέτει ο Τσιάρας. Ο Έλληνας φόργουορντ επέστρεψε την περίοδο των πλέι οφ από τη Ρουμανία στην Ελλάδα για τον Άρη και είχε κατά μέσο όρο 3,9 πόντους και 2 ριμπάουντ.

Πάντως, προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από απλό ενδιαφέρον, ενώ για την ίδια θέση έχει ακουστεί και προταθεί ο Λεωνίδας Κασελάκης που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την περασμένη σεζόν.

πηγή: sdna.gr

To Top