ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Λαμία σήμερα o Άρης για το πρώτο διπλό της χρονιάς! (PRESSARIS LIVE, 21:30)

Από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 14/4/2014 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» -τελευταίο στη Σούπερ λιγκ- μέχρι και σήμερα (21:30) μεσολάβησαν πολλά. Πίκρες, ανασφάλεια, εμπόδια και αδιέξοδα.

Ο Άρης αφήνει πίσω του όλα όσα συνέβησαν αυτά τα τέσσερα χρόνια και οφείλει κόντρα στη Λαμία σήμερα (PRESSARIS LIVE, 21:30, ΕΡΤ) όχι απλά να επιστρέψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εκεί που ανήκει, αλλά να έχει από την πρώτη στιγμή πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Ο Πάκο Ερέρα έχει προετοιμάσει κατάλληλα τον Άρη για το «τρίποντο» της μεγάλης επιστροφής, που θα δώσει στους «κιτρινόμαυρους» τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το -σχετικά- βατό πρόγραμμά τους, μέχρι να ξεκινήσουν τα ντέρμπι, από την 7η αγωνιστική κι έπειτα.

Απέναντί τους μία ομάδα που (και) φέτος θα δώσει τη δική της «μάχη» για να παραμείνει στην κατηγορία για τρίτη σερί σεζόν, επομένως θα παλέψει όσο μπορεί για να αποσπάσει έστω κι έναν βαθμό, ειδικά από τη στιγμή που αγωνίζεται και στην έδρα της.

Η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Καντιμοίρης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Κολάσο, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Μενέντεθ, Γιουνές, Ματίγια, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Παυλίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Κωνσταντινίδης.

To Top