ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στη μάχη για το… σεντόνι σήμερα ο Μπρόρσον στην Βουλγαρία, σε αναμονή πάντα ο Άρης

Στη μάχη για το… σεντόνι σήμερα ο Μπρόρσον στην Βουλγαρία, σε αναμονή βρίσκεται πάντα ο Άρης. Ο κιτρινόμαυρος σύλλογος θα περιμένει λίγο ακόμη για να ξεκαθαρίσει το θέμα του Φρατζ Μπρόρσον που ήταν και παραμένει η πρώτη επιλογή.

Η Μάλμε απέχει έναν παιχνίδι από την πρόκρισή της στους προσοδοφόρους ομίλους του Champions League, καθώς μετά την σπουδαία νίκη της επί Λούντογκορετς στην Σουηδία με 2-0, δίνει απόψε (22:00) την ρεβάνς στην Βουλγαρία. Μάλιστα τα Σουηδικά μέσα δίνουν στην πιθανή ενδεκάδα τον Μπρόρσον βασικό σε ένα σύστημα 4-4-2 (η φωτογραφία είναι από τη χθεσινή προπόνηση της Μάλμε στο γήπεδο της Λουντογκόρετς).

Σύμφωνα με όλα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες μέρες πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά το αποψινό παιχνίδι. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Άρης εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον 26χρονο στόπερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Μάλμε έως τον Δεκέμβρη του 2021. Η Σουηδική ομάδα ήθελε να ξεκαθαρίσει την… Ευρωπαϊκή της τύχη πριν μπει στην ουσία μιας μεταγραφής στον Άρη.

Υπάρχουν πληροφορίες που τονίζουν επίσης ότι αν η Μάλμε εισέλθει σε αυτή την διαδικασία διαπραγματεύσεων, το ποσό που θα ζητήσει θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ. Κι εδώ φυσικά μπαίνει η λογική που λέει ότι ο Άρης πολύ δύσκολα θα συζητήσει σ’ αυτή την οικονομική βάση για έναν ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε τέσσερις μήνες.

Όλα όμως θα μπουν σε μια βάση από αύριο. Την ώρα που οι κιτρινόμαυροι είχαν στο μικροσκόπιο τους, αρκετές άλλες εναλλακτικές (π.χ. Σίντνεϊ, Ντένσβιλ). Η αναβολή άλλωστε του πρωταθλήματος λειτούργησε υπέρ τους στην παρούσα φάση.

To Top