ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στη “μάχη” της πρόκρισης ο Μαζικού – Όλοι οι αγώνες των διεθνών του Άρη

Ημέρες Εθνικών ομάδων, ο Άρης έχει πέντε “εκπροσώπους, οι οποίοι ρίχνονται στη “μάχη”.

Αναλυτικά:

Μαζικού: Σήμερα το Κονγκό του Μπράντλεϊ Μαζικού παίζει απέναντι στο Σουδάν στις 18:00, ενώ τέσσερις μέρες μετά (27/3) θα έχει τον ίδιο αντίπαλο, σε ματς που αυτή τη φορά θα γίνει μακριά από το Κονγκό και με ώρα έναρξης τις 20:00.

Το Κονγκό έχει τρεις βαθμούς μετά από δύο αγώνες και με δύο νίκες μπαίνει σε εξαιρετικά καλή θέση για τις πρώτες δύο θέσεις που δίνουν τη πρόκριση στη τελική φάση του Copa Africa.

Ενκουλού: Για τον Νικολάς Νκουλού, το Καμερούν έχει παίξει ένα παιχνίδι (απέναντι στο Μπουρουντί) όπου έχει πάρει τη νίκη. Τα «Λιοντάρια» θα δώσουν δύο παιχνίδια με την Ναμίμπια, με το πρώτο στις 24/3 και ώρα 22:30 και το δεύτερο στις 28/3 στις 16:00.

Καμαρά: Η Μαυριτανία του Αμπουμπακάρ Καμαρά έχει την υποχρέωση να κάνει δύο συνεχόμενες νίκες, απέναντι στη πατρίδα του Σαλέμ Εμπακατά, τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Οι Μαυριτανοί έχουν 4 βαθμούς μετά από δύο παιχνίδια και αντιμετωπίζουν στις 24/3 (15:00) και 28/3 (19:00).

Μπράμπετς: Η Τσεχία θα δώσει τα πρώτα της παιχνίδια για τα προκριματικά του EURO 2024. Στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει την Πολωνία στις 24/3 και ώρα 21:45 και θα ακολουθήσει το παιχνίδι με τη Μολδαβία στις 27/3 και ώρα 21:45. Στον όμιλο της Τσεχίας είναι ακόμη η Πολωνία, η Αλβανία, η Μολδαβία και τα Νησιά Φερόε.

Πάλμα: Τα ξημερώματα (05:00) ήταν το πρώτο ματς, φιλικό με το Ελ Σαλβαδρό. Στις 29/3 και τις 02:00 το βράδυ, η Ονδούρα αντιμετωπίζει τον Καναδά και με νίκη η ισοπαλία θα καταφέρει να βρεθεί στη πρώτη θέση του ομίλου, παίρνοντας τη πρόκριση για τη τελική φάση της CONCACAF.

 

 

To Top