ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη μάχη του Παγκοσμίου η Εθνική Εφήβων

Να ξεκινήσει με το δεξί θέλει η Εθνική εφήβων στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος εφήβων, το οποίο ανοίγει την αυλαία του σήμερα στο Ηράκλειο. Πρώτος αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι η Κορέα (20:3ο, ΕΡΤ2).
Πανέτοιμη είναι η ελληνική ομάδα ενόψει της σημερινής πρεμιέρας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων U19, όπου αντιμετωπίζει στις 20:30 την Κορέα στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου παραμένει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό ωστόσο να τον συμπεριλαμβάνει στην τελική του 12άδα και τον παίκτη του Παναθηναϊκού να είναι έτοιμος μετά τα πρώτα τρία παιχνίδια, τη στιγμή που η κατάστασή του δείχνει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Ντεμπούτο για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ με τα χρώματα της Εθνικής.

Στο άλλο παιχνίδι του 4ου ομίλου αναμετρώνται η Δομινικανή Δημοκρατία απέναντι στην Σερβία στο γήπεδο του Πανεπιστημίου. Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας ξεχωρίσει ο αγώνας μεταξύ Αργεντινής και Τουρκίας, καθώς και το Ιράν – ΗΠΑ.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Τα παιχνίδια στο γήπεδο του Πανεπιστημίου:

Ιταλία – Τυνησία 13:45
Ισπανία – Κίνα 16:00
Δομινικανή Δημοκρατία – Σερβία 18:15
Κροατία – Αίγυπτος 20:30

Τα παιχνίδια στα «Δύο Αοράκια»:

Αργεντινή – Τουρκία 13:15
Καναδάς – Αυστραλία 15:30
Ιράν – ΗΠΑ 17:45 (ΕΡΤ2)
Κορέα – Ελλάδα 20:30 (ΕΡΤ2)

Αναλυτικά οι 4 όμιλοι:

Α’ όμιλος

Κροατία
Αίγυπτος
Ιράν
ΗΠΑ

Β’ όμιλος

Αργεντινή
Κίνα
Ισπανία
Τουρκία

Γ’ όμιλος

Αυστραλία
Καναδάς
Ιταλία
Τυνησία

Δ’ όμιλος

Δομινικανή Δημοκρατία
Ελλάδα
Κορέα
Σερβία

*Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρώτη φάση του τουρνουά δεν αποκλείεται καμία ομάδα, ενώ ο όμιλος της Εθνικής διασταυρώνεται με τον τρίτο όμιλο στη φάση των νοκ άουτ.

To Top