Στη Μαγιόρκα θα εγκατασταθεί ο Μίκαελ Σουμάχερ

Όλη η οικογένεια Σουμάχερ, μαζί με τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1, θα μετακομίσει από την Ελβετία σε μία πολυτελή βίλα στη Μαγιόρκα.

Toν Ιούλιο είχαμε γράψει, ότι η Κορίνα Σουμάχερ, αγόρασε την πολυτελή βίλα του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, στη Μαγιόρκα. Τελικά, το ακίνητο δεν προοριζόταν απλά για παραθεριστική κατοικία –όπως είχε διαρρεύσει αρχικά- αλλά για μόνιμη κατοικία της οικογένειας Σουμάχερ, συμπεριλαμβανομένου και του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1.

H βίλα κόστισε 30 εκατομμύρια ευρώ, βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 15.000 τ.μ. και περιλαμβάνει εκτός από το κυρίως κτίριο δύο πισίνες, δύο δευτερεύοντα κτίσματα, γυμναστήριο και ελικοδρόμιο. Αυτή την εποχή ανακαινίζεται για να υποδεχθεί σύντομα την οικογένεια του «Σούμι και προφανώς, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές για τη συνέχιση της νοσηλείας του».

Τις φήμες επιβεβαίωσε η δήμαρχος της κοινότητας Αντράξ, Κάτια Ρουάρχ στο ελβετικό περιοδικό «Ιllustre», όπου δήλωσε τα εξής: «Μπορώ να σας επιβεβαιώσω επίσημα, ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ θα εγκατασταθεί στην κοινότητά μας και ότι όλοι ετοιμαζόμαστε, να τον καλωσορίσουμε».

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ενημερώθηκε για την άφιξη του διάσημου ασθενούς και η τοπική Αστυνομία. Η οικογένεια του πολυνίκη οδηγού της Formula 1 ζει από το 1996 στην Ελβετία, αρχικά έως το 2008 στο Βουφλέν λε Σατό και από εκεί και μετά έως σήμερα στο Γκλαντ, στις όχθες της λίμνης της Γενεύης.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται από τον Δεκέμβριο του 2013 καθηλωμένος στο κρεβάτι και νοσηλεύεται στην ελβετική του βίλα μετά από ένα ατύχημα σε χιονοδρομικό θέρετρο των γαλλικών Άλπεων.

Η οικογένεια Σουμάχερ εγκαταλείπει την Ελβετία μετά από 22 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό, αν σκοπεύει να μείνει για πάντα στη Μαγιόρκα.

To Top