Στη Μαδρίτη ο Χάμες Ροντρίγκες, πωλούνται ήδη φανέλες του

Στη Μαδρίτη θεωρούν σίγουρη τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που ήδη υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε την φανέλα του. Στη Μαδρίτη ο Κολομβιανός.

Η μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική της ευθεία και στην ισπανική πρωτεύουσα είναι σίγουροι ότι ο Κολομβιανός θα συνεχίσει την καριέρα τους στους “μπλάνκος”

Μάλιστα, υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε την φανέλα του 22χρονου άσου, δείγμα του πόσο πολύ πιστεύουν στο deal ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Για να είμαστε ακριβείς, δεν είναι επίσημα καταστήματα της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως αυτό δεν αλλάζει ότι υπάρχει άκρατη αισιοδοξία απ’ όλους ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην “Βασίλισσα”. Μάλιστα, οι φανέλες του Ροντρίγκες έχουν το Νο10 στην πλάτη.

Η σιγουριά ότι ο Ροντρίγκες θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ, προκύπτει και από το γεγονός πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στη Μαδρίτη και υπάρχουν μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες του από το αεροδρόμιο. Δύσκολο να έχει πάει για διακοπές. Θα επρόκειτο για… διαβολική σύμπτωση και δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο.

πηγή: sport24.gr

To Top