Στη Ρόμα ο Κεραμίτσης που είχε περάσει από τις ακαδημίες του Άρη

Ποδοσφαιριστής της Ρόμα πρέπει να λογίζεται ο Δημήτρης Κεραμίτσης. Ο νεαρός στόπερ που είχε περάσει από τις ακαδημίες του Άρη βρίσκεται στην Ιταλία για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ρωμαίος.

Ο Κεραμίτσης που ζει το δικό του όνειρο έκανε μεγάλη καριέρα στην Έμπολι U17, αλλά και την Primavera και κάπως έτσι κατάφερε να κερδίσει μια… δυνατή μεταγραφή.

Αρκετές ιταλικές και μη ομάδες προσέγγισαν τον νεαρό, εκτιμώντας το ταλέντο του, ωστόσο η Ρόμα ήταν αυτή που κέρδισε τον 17χρονο. Η μεταγραφή δεν κόστισε τίποτα στους Ρωμαίους, καθώς στην Ιταλία δεν υπάρχουν τροφεία.

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και στο βιογραφικό του καταγράφονται οι αγωνιστικές του παρουσίες στις ακαδημίες του Άρη, του ΠΑΟΚ και του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Όλα αυτά μέχρι τα 14 χρόνια. Στη συνέχεια αγωνίσθηκε στα Ανδρικά τιμήματα του ΑΜΣ Πανοράματος (Α’ τοπικό), Θερμαϊκού Θέρμης (Γ’ Εθνική ) και Α.Ε Κρήνης (Α’ τοπικό).

Ο νεαρός συμμετείχε σε Camp, όπου τον παρακολούθησαν ιταλικές ομάδες. Κάπου εκεί βρέθηκε η Φιορεντίνα, όπου τον έβαλε στη λίστα της και του προτάθηκε η μεταγραφή. Η ηλικία όμως του παίκτη και οι τυπικές προϋποθέσεις για την μεταγραφή του “φρέναραν” την μετοίκιση του στην Ιταλία. Ότι όμως δεν έγινε το 2018 έγινε πέρυσι το καλοκαίρι, καθώς η Έμπολι ρώτησε, έμαθε και προχώρησε στην απόκτηση του, επενδύοντας στο ταλέντο και την τεχνική του κατάρτιση.

Πριν την Έμπολι, ο 17χρονος πλέον ποδοσφαιριστής βρέθηκε κοντά σε Βίλεμ και Ρέιντζερς, αλλά η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κορονοϊού.

To Top