Στη Σαουδική Αραβία ο Σάντι Μίνα

“Ο Σάντι Μίνα ταξιδεύει στη Σαουδική Αραβία για να σφραγίσει το νέο του πεπρωμένο”. Αυτός ήταν ο τίτλος στην ισπανική ιστοσελίδα farodevigo, η οποία ασχολείται κυρίως με θέματα που αφορούν την ομάδα της Θέλτα. 

“Ο επιθετικός της Θέλτα ντε Βίγκο Σάντι Μίνα ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία τη Δευτέρα για να οριστικοποιήσει την υπογραφή του για την ομάδα της Αλ Σαμπάμπ , με την οποία η ισπανική ομάδα έχει ήδη έρθει σε συμφωνία για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν 2022/2023” έγραψε αρχικά η farodevigo.

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας συνεχίστηκε αναφέροντας πως: “Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει παίξει επίσημο αγώνα από τις αρχές του περασμένου Μαΐου καταδικάστηκε, σε πρώτο βαθμό, σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης που διαπράχθηκε στην Αλμερία όταν ήταν ακόμα παίκτης της Βαλένθια.

Χωρισμένος από την ομάδα έκτοτε, στα μέσα Ιουλίου ο Σάντι Μίνα ζήτησε, μέσω μπουροφάξ, την επιστροφή του στην προπόνηση της πρώτης ομάδας επειδή η ποινή δεν είναι ακόμη οριστική, αν και η Θέλτα τον εμπόδισε να παίξει τους καλοκαιρινούς αγώνες “.

To Top