Στη Φλωρεντία η Στεφανίδη, στην Πολωνία ο Καραλής

Κατερίνα Στεφανίδη και Εμμανουήλ Καραλής ετοιμάζονται για νέους αγώνες στο επί κοντώ την Παρασκευή.

Την τρίτη της αγωνιστική στάση για τη σεζόν του ανοιχτού στίβου θα κάνει την Παρασκευή η Κατερίνα Στεφανίδη. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ στο Ρίο θα συμμετάσχει στο Diamond League της Φλωρεντίας, αγώνας που θα αποτελέσει ένα ακόμη τεστ ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης τον ερχόμενο Αύγουστο.
Η 33χρονη πρωταθλήτρια έχει καλύτερη φετινή επίδοση τα 4,55 που είχε σημειώσει στις 5 Μαΐου στο Diamond League της Ντόχα.

Στον αγώνα στη Φλωρεντία θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Αμερικανίδες Κέιτ Μουν (4,81 μ. φετινή επίδοση) και Σάντι Μόρις (4,71 φετινή επίδοση), τη Σλοβένα Τίνα Σούτεϊ (4,76 φετινή επίδοση), την Ιταλίδα Ελίσα Μολινάρο (4,56 φετινή επίδοση) και τη Φινλανδέζα, πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2022, Βίλμα Μούρτο (4,55 φετινή επίδοση).

Ο Εμμανουήλ Καραλής, από την πλευρά του, θα βρεθεί για τρίτη φορά στην Πολωνία όπου θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Χορζόφ. Ο 23χρονος επικοντιστής θα κάνει τον τέταρτο αγώνα του στον ανοιχτό στίβο και στόχος του είναι να ανέβει ακόμη ψηλότερα από τα 5,71 της 21ης Μαΐου στο Μπιάλιστοκ.
Ο τέταρτος Ολυμπιονίκης του Τόκιο θα βρεθεί αντιμέτωπος και πάλι με τον Πιότρ Λίσεκ Ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού θα παραμείνει στην Πολωνία, αφού την Τρίτη θα συμμετάσχει στο μίτινγκ του Μπίντγκοζ.

To Top