ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη φυλακή Ρώσος χούλιγκαν – Ήταν ο υποκινητής των επιθέσεων στους Αγγλους

Σε ποινή φυλάκισης δύο ετών καταδικάστηκε ο Αλεξέι Ερούνοφ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τις επιθέσεις εις βάρος των Άγγλων οπαδών στη Μασσαλία, το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

Ο Ερούνοφ συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές έπειτα από τη χρήση όλων των βίντεο και ο εισαγγελέας της Μασσαλίας, ο οποίος εισηγήθηκε τη φυλάκιση του 29χρονου όπως και τον άλλων δύο χούλιγκαν που επίσης συνελήφθησαν.

Ο Αντρέ Ρίμπας ήταν κατηγορηματικός και παρά τις προσπάθεις του συνήγορου υπεράσπισης, ο οποίος μίλησε για «πίεση που ασκείται από τα media» δεν άλλαξε στάση, με αποτέλεσμα ο Ερούνοφ αλλά και οι Νικολάι Μορόζοφ και Σεργκέι Γκορμπάτσεφ, να καταδικαστούν σε 24 μήνες, 12 μήνες και 18 μήνες φυλάκισης.

Οι τρεις άντρες, όλοι τους οικογενειάρχες, ταυτοποιήθηκαν από τα βίντεο τα οποία ήρθαν στη δημοσιότητα και μάλιστα είναι οι αρχηγοί συνδέσμων τριών διαφορετικών ομάδων στη Ρωσία. Ο Ερούνοφ ηγείται των χούλιγκαν της Λοκομοτίβ Μόσχας, ο Μορόζοφ αυτών της Ντιναμό Μόσχας και έχει μάλιστα το ψευδώνυμο «Eye» ενώ ο Γκορμπάτσεφ γνωστός και ως «Brick» ηγείται των χούλιγκαν της Αρσεναλ Τούλα.

Πηγή: iefimerida.gr

To Top