Στιγμές από την επιβλητική “επτάρα” της Κ16 του Άρη (photos)

Η επίπονη δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα υποδομών του ποδοσφαιρικού Άρη, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά.

Μετά την αξιόλογη πορεία της Κ19, στην επιστροφή της στα «σαλόνια» της Superleague, την πολύ καλή πορεία της Κ 17 αλλά και της Κ 15 που βρέθηκε στον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος, τη σκυτάλη των επιτυχιών πήρε η ομάδα της Κ 16.

Η σπουδαία εμφάνιση της ομάδας Κ 16, η οποία συνοδεύτηκε από τη θριαμβευτική εκτός έδρας νίκη με σκορ 7-0 επί του Ντίνου Κούη στον 1ο ημιτελικό αγώνα του πρωταθλήματος υποδομών Κ 17 της ΕΠΣΜ, δεν έκρινε μόνο την (ουσιαστική) πρόκριση στο μεγάλο τελικό αλλά κατέδειξε και την ποιότητα που υπάρχει στις τάξεις της.

Οι παίκτες του Κώστα Καζάνα, πραγματοποίησαν μια σταθερή αγωνιστική πορεία καθ’ όλη της διάρκεια της σεζόν, προσφέροντας θέαμα και γκολ, κατέκτησαν με άνεση την πρωτιά στον όμιλό τους και έφτασαν ένα βήμα από την πραγματοποίηση του φετινού τους στόχου, που είναι βέβαια η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ένας τίτλος, ο οποίος είναι γνώριμος για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, μιας και αποτελούσαν το ρόστερ της περσινής ομάδας της Κ 15, η οποία κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα υποδομών, επικρατώντας στον τελικό – που έγινε πριν ένα χρόνο – της ομάδας των Μπέμπηδων 2000 με σκορ 1-0.

Να θυμίσουμε πως σκόρερ στο νικηφόρο 7-0 του Σαββάτου ήταν οι Γραμματικόπουλος, Τσέσμα, Μούχα, Γκαγκαλνάς, Δασκαλάκης, Σαλπιγγίδης και Παναγιωτίδης.

Πανηγυρισμοί για το 1-0 με σκόρερ τον Γραμματικόπουλο
Τσέσμα και Τσαπακίδης, πανηγυρίζουν το γκολ του πρώτου.
Ο Γκαγκαλνάς πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του για το θαυμάσιο τέρμα που πέτυχε.
Μετά το 5-0 που πέτυχε ο Δασκαλάκης
Ο σκόρερ του 6-0, Σαλπιγγίδης.
Το σκορ έκλεισε ο Παναγιωτίδης
To Top