Στις ακαδημίες του Άρη το βιβλίο κατά της αθλητικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού

Στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ μοίρασε στα τμήματά του το βιβλίο «FAIRYPLAY ο Νεραϊδοακρίδος», από τις Εκδόσεις Μένανδρος.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα κατά της αθλητικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού και υπέρ του «ευ αγωνίζεσθαι», το οποίο εμπνεύστηκαν, έγραψαν και εικονογράφησαν 18 μαθητές Δημοτικού. Πρόκειται για μία έκδοση που έχει ήδη τεθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της UNESCO.

Κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ διέθεσε τα εν λόγω βιβλία στα τμήματά του, προκειμένου να τα προμηθευτούν οι αθλητές και οι αθλήτριες των Ακαδημιών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συλλέξουν πληροφορίες για αυτές τις δύο μάστιγες της εποχής μας, και μάλιστα από την οπτική γωνία των συνομηλίκων τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη κίνηση των Εκδόσεων Μένανδρος έχει και ανθρώπινο χαρακτήρα. Βασικός σκοπός της είναι η οικονομική στήριξη φορέων που έχουν συσταθεί για την προστασία και την στήριξη της ανηλικότητας και συγκεκριμένα των Παιδικών Χωριών SOS και της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών.

Τα έσοδα από την πώληση του έργου διατίθενται αποκλειστικά στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ και στην ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

To Top