ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις… απογοητεύσεις της Μπέβερεν ο Ντουρμισάι

Το βελγικό πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω κορωνοϊού και παρότι υπήρξε μία αρχική απόφαση περί οριστικής διακοπής, εν τέλει ίσως ανακληθεί και δοθεί η συνέχεια. Ωστόσο, ότι κι αν γίνει τα πράγματα δεν είναι εύκολα για την προηγούμενη ομάδα του Φιορίν Ντουρμισάι, την Μπέβερεν.

Ο βελγικός σύλλογος είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μία… ανάσα από τον υποβιβασμό με 20 βαθμούς σε 29 ματς. Έχει απομείνει μία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια με την Μπέβερεν να θέλει νίκη δική της και απώλεια βαθμών της Οστάνδης, ώστε να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και να παίξει πλέι άουτ.

Η ιστοσελίδα walfoot.be χαρακτηρίζει… εφιαλτική την φετινή σεζόν για την Μπέβερεν και κατηγοριοποιεί σε πετυχημένες και μη τις μεταγραφές της το περασμένο καλοκαίρι.

Στις… απογοητεύσεις, ο Φιορίν Ντουρμισάι που έπαιξε εκείνο το πρώτο μισό της φετινής σεζόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, πριν συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Αναλυτικά όσα λέει για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό: “Ίσως στην κορυφή των υψηλών απαιτήσεων της Μπέβερεν, ο Φιορίν Ντουρμισάι, που ήρθε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και δεν θα έμενε περισσότερο από ένα εξάμηνο. Στις 20 Δεκεμβρίου αποφασίστηκε να αποχωρήσει. Με λίγα παιχνίδια και χωρίς το παραμικρό γκολ αποχώρησε για να ολοκληρώσει την σεζόν στον Άρη”.

To Top