Στις ΗΠΑ το πρώτο κατάμεστο γήπεδο στην εποχή του κορονοϊού, με 40.000 φιλάθλους (photo-video)

Η Πολιτεία του Τέξας το επέτρεψε και οι Texas Rangers υποδέχτηκαν σε αγώνα μπέιζμπολ τους Blue Jays, στο πρώτο γεμάτο γήπεδο στον κόσμο κατά την πανδημία του Covid-19.

Η εικόνα είναι απίστευτη. Βγαλμένη από την πιο κανονική ζωή μας. Τότε που τα γήπεδα ήταν γεμάτα και μπορούσαμε να δούμε από κοντά τους αγώνες. Για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2020 και το ξεκίνημα της πανδημίας του Covid-19, οι εξέδρες γέμισαν κόσμο. Συνέβη στο εναρκτήριο ματς των Texas Rangers κόντρα στους Blue Jays.

Πρόκειται για αναμέτρηση μπέιζμπολ, την οποία παρακολούθησαν 40.000 φίλαθλοι που γέμισαν το «Life Field» στο Αρλινγκτον. Το Τέξας είναι η μοναδική Πολιτεία των ΗΠΑ που επιτρέπει αυτή τη στιγμή τέτοιου είδους events με κόσμο. Μάλιστα έναν μήνα νωρίτερα, ο κυβερνήτης, Γκρεγκ Αμποτ ανακοίνωσε ότι δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και ότι όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να λειτουργούν κανονικά.

Βέβαια, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, εξήγησε ότι στο γήπεδο η μάσκα είναι υποχρεωτική, αλλά με 40.000 στοιβαγμένους, είναι αμφίβολο πόση προστασία θα μπορούσε να προσφέρει η χρήση της.

To Top