Στις 16 Ιουνίου το deadline για Μποχωρίδη στο ντραφτ του ΝΒΑ!

Κάτι παραπάνω από ενάμιση μήνα έχει περιθώριο ο Λευτέρης Μποχωρίδης για να αποφασίσει αν θα διατηρηθεί στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ ή αν θα αποσύρει τη συμμετοχή του με το δεύτερο ενδεχόμενο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Εξαρχής ο ατζέντης του παίκτη, Νίκος Λώτσος είχε τονίσει πως αν και εφόσον ο Μποχωρίδης δήλωνε συμμετοχή στο ντραφτ φέτος θα το έκανε για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ουσιαστικά για να φέρει το όνομά του στην αμερικανική μπασκετική… επιφάνεια.

Ήδη το όνομά του ακούστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες με την δήλωση συμμετοχής και πλέον ο ατζέντης του έχει επαφές εκεί για το συγκεκριμένο θέμα. Πάντως η λογική λέει ότι ο Μποχωρίδης θα περιμένει τουλάχιστον έναν χρόνο για να μπει στο ντραφτ, αφού φέτος υπάρχουν πολύ δυνατές υποψηφιότητες.

Δικαίωμα απόσυρσης της συμμετοχής του έχει ο Μποχωρίδης και κάθε διεθνής παίκτης που δήλωσε νωρίτερα από το όριο ηλικίας του έως τις 16 Ιουνίου, δέκα ημέρες πριν την μέρα διεξαγωγής της διαδικασίας του ντραφτ.

 

To Top