Στις 17 Αυγούστου η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα

Το ΔΣ της Stoiximan Super League καταθέτει προτάσεις στην ΕΠΟ και σχέδιο κανονισμού γηπέδων, ενώ το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 17-18 Αυγούστου.

Η απόφαση ελήφθη.

Στόχος είναι το νέο πρωτάθλημα της Stoiximan Superleague να ξεκινήσει στις 17-18 Αυγούστου, ενώ θα κατατεθούν προτάσεις στην ΕΠΟ για τον νέο αθλητικό νόμο και τους κανονισμούς, κυρίως σε ό,τι αφορά τις ποινές για επεισόδια, ώστε να μην παρατηρηθούν ευτράπελα και δυσάρεστες καταστάσεις, όπως συνέβη και στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε.

Η Stoiximan Supeleague, παράλληλα, θα συντάξει σχέδιο κανονισμού γηπέδων. Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο επικύρωσε τον τελικό βαθμολογικό πίνακα Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως προβεί σε όλες τις δέουσες θεσμικές και νομικές ενέργειες (επικοινωνία με αρμόδιους φορείς), ώστε η έναρξη για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League αγων. περιόδου 2024-25, να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Αυγούστου.

Ομόφωνα εγκρίθηκαν οι προτάσεις που συνέταξε η αρμόδια επιτροπή της Super League, για το νέο αθλητικό νόμο και για τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο.

Ομόφωνα αποφασίστηκε να συνταχθεί Σχέδιο Κανονισμού Γηπέδων Super League 1.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η δέσμευση χορηγικών παροχών υπέρ του Συνεταιρισμού, βάσει του άρθρου 8 παρ. 10 του Κ.Α.Π.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των μελών της Επιτροπής Συμβολαίων του Συνεταιρισμού».

To Top