Στις 2 τα ξημερώματα ανακοίνωση του ΑΣ: “Περιμένουμε υποψήφια σχήματα για την ΠΑΕ – Δυο συν ένας οι όροι μας”!

Aνακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΣ Άρης σχετικά με τα τεκταινόμενα της ΠΑΕ λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα.

Σε αυτήν τονίζει ότι περιμένει να προκύψουν προτάσεις υποψήφιων διοικητικών σχημάτων, ενώ περιγράφει τους δυο συν έναν όρους (άρθρο 99, οικονομικός έλεγχος και παραμονή της ομάδας) που θέτει ως προϋποθέσεις.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Ο ΑΣ ΑΡΗΣ σεβόμενος την αγωνία του κόσμου του ΑΡΗ, για την αγωνιστική κατάσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας, διευκρινίζει τα εξής:

1)      Πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχει ηρεμία στην Αρειανή οικογένεια εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος και οποιαδήποτε μεταβολή αν θα υπάρξει στη Διοίκηση της ΠΑΕ, θα πρέπει να προκύψει μέσα από τα θεσμικά όργανα και μόνο.

 2)      Ο ΑΣ πάντα, όσον αφορά στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, σεβόταν τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων (ΚΜΑ) και συναινούσε με αυτές.

3)      Έχοντας το θεσμικό ρόλο του μεγαλομετόχου περιμένει προτάσεις υποψηφίων σχημάτων για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και αναμένεται να τα στηρίξει σε πιθανό ορισμό τους για προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου.

4)      Για οποιαδήποτε μεταβολή στη Διοίκηση της ΠΑΕ, ο ΑΣ πρόκειται να συναινέσει, με την προϋπόθεση η νέα Διοίκηση να δεσμευτεί ότι θα φέρει σε πέρας το διαχειριστικό έλεγχο των χρήσεων 2004-12, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των ημερών και να συνεχίσει τις διαδικασίες ένταξης της ΠΑΕ στο άρθρο 99. Πάνω από όλα, όμως, προέχει η αυτονόητη παραμονή της ομάδας στη superleague.

5)      Ο εκπρόσωπος μας στην ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Τικπασάνογλου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαδικασίες, αναμένεται να ανακληθεί από το Δ.Σ. του ΑΣ, μόνο σε περίπτωση, που εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον κάποιο υποψήφιο σχήμα και εφόσον ισχύσουν οι παραπάνω προϋποθέσεις”.

To Top