Στις 20 Αυγούστου 2022 η σέντρα του επόμενου πρωταθλήματος!

Η Super League Interwetten στη Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο διεξάχθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, ανακοίνωσε ότι το πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου (2022-23) θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι στην ατζέντα της ημερήσιας διάταξης του τρέχοντος ΔΣ, ήταν να βγουν οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες του προγράμματος των playoffs και των playouts, αλλά και η εισήγηση στην ΕΠΟ να πάρουν παράταση οι διαδικασίες για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, για τη διαδικασία αδειοδότησης και άλλα ζητήματα, όπως το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Πιο αναλυτικά. “Στη σημερινή συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, εγκρίθηκαν ομόφωνα οι οικονομικές καταστάσεις χρήσης «1/7/2020 – 30/6/2021» και απηλλάγησαν τα μέλη του Δ.Σ. από ευθύνη για πεπραγμένα χρήσης «1/7/2020 – 30/6/2021».

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, εγκρίθηκε ομόφωνα ο ορισμός αγώνων επόμενων αγωνιστικών Playoffs και Playouts Πρωταθλήματος ανδρών Super League 1 Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Το αναλυτικό πρόγραμμα επόμενων αγωνιστικών (ημέρες-ώρες διεξαγωγής) θα αναρτηθεί προσεχώς στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως το Πρωτάθλημα Super League αγωνιστικής περιόδου 2022-23 ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου 2022.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η εισήγηση της Super League προς τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, περί τροποποίησης του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της ΓΓΑ (αγωνιστικό).

Ομόφωνα αποφασίστηκε να υποβληθεί αίτημα προς την ΕΠΟ, περί χορήγησης παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας της 31/3/2022, ως προς την απόδειξη περί μη ύπαρξης ληξιπρόθεσμων οφειλών, σε σχέση με τη διαδικασία αδειοδότησης”.

 

To Top