Στις 24 Σεπτεμβρίου η σέντρα στη Super League 2

Η Super League 2 αποφάσισε για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, αλλά ακόμα παραμένουν αρκετές εκκρεμότητες.
Με στόχο μετά από πολλά χρόνια να ξεκινήσει στην ώρα της το νέο πρωτάθλημα της Super League 2, η ημερομηνία της σέντρας ορίστηκε στις 24 Σεπτεμβρίου. Αυτό αποφασίστηκε στο ΔΣ της Λίγκας την Τετάρτη, μετά την επικύρωση της βαθμολογίας.

Μάλιστα, η απόφαση των ΠΑΕ είναι να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα ακόμα κι αν δεν υπάρχει συμφωνία για τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πάντως, ο Πέτρος Μαρτσούκος ενημέρωσε ότι το προσεχές διάστημα θα έχει συνάντηση με την ΕΡΤ για νέα συμφωνία.

Αναφορικά με τον καταρτισμό των ομίλων και τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος κατατέθηκαν αρκετές απόψεις. Αρχικά συζητήθηκαν αν θα υπάρχουν κριτήρια για τον καταρτισμό των ομίλων, καθώς κάποιοι δεν ήθελαν, αλλά τελικά θα μπουν στην προκήρυξη.

Εξάλλου, τέθηκε το θέμα τι θα γίνει αν μια ομάδα από τον Α’ Όμιλο δεν μπορέσει να κατέβει, μιας και ο Γιούχτας θα προβιβαστεί. Πάντως, ο νομικός σύμβουλος της Λίγκας Αντώνης Βουγίδης ενημέρωσε πως από την επόμενη σεζόν, τα όποια κενά που προκύπτουν δεν θα καλύπτονται.

Οσον αφορά για την ύπαρξη πλέι οφ και πλέι άουτ, οι ομάδες συμφώνησαν πως πρέπει να υπάρχει επιπρόσθετο κέρδος από τα τηλεοπτικά για να διεξαχθούν.

Αυτά θα αποφασιστούν στο επόμενο ΔΣ στις 12/7, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα θα κατατεθούν έως τις 24 Ιουλίου.

To Top