Στις 3-5 Ιανουαρίου το μπασκετικό καμπ του Άρη

Το διάστημα 3-5 Ιανουαρίου στο Αλεξάνδρειο θα διεξαχθεί το μπασκετικό καμπ του Άρη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναφέρει σχετικά ο ΑΣ Άρης: «Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το Basketball Training Camp, το οποίο διοργανώνει η Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΡΗ.

Το Camp θα διεξαχθεί στις 3,4 και 5 Ιανουαρίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Κατά τη διάρκειά του, προπονητές και αθλητές του ΑΡΗ θα επισκεφθούν τα παιδιά, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν από το ιατρικό τιμ της Ακαδημίας χρήσιμες συμβουλές για την ατομική υγεία τους, αλλά και να συμμετέχουν ενεργά σε διαδραστικές ομιλίες με τους συνεργαζόμενους με την Ακαδημία επιστήμονες. Βασικός στόχος του Camp είναι η ενίσχυση της ατομικής βελτίωσης σε βασικές δεξιότητες του μπάσκετ.

Οι ώρες διεξαγωγής είναι 09:00 με 13:00. Το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ και δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 5 έως 17 ετών (αθλητές του ΑΡΗ και όχι μόνο) που αγαπούν το άθλημα και θέλουν να βελτιώσουν το παιχνίδι τους.

Υπεύθυνος της διοργάνωσης είναι ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του ΑΡΗ, Αχιλλέας Παπαδημητρίου. Για πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 6977 138164».

To Top