ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στις 31 Αυγούστου ξανά στην ΕΕΑ για τον φάκελο της ΚΑΕ Άρης

Την Τρίτη 31 Αυγούστου θα εξεταστεί εκ νέου ο φάκελος αδειοδότησης της ΚΑΕ Άρης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ένα από τα ανοιχτά θέματα και βασικά θέματα που απασχολούν τους κιτρινόμαυρους. Η παράταση στην αγωνία στο στρατόπεδο του Άρη, όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την συμμετοχή στην Basket League τελειώνει στις 31 Αυγούστου!

Η διοίκηση της ΚΑΕ είναι αισιόδοξη ότι ως εκείνη την ημέρα θα έχει κλείσει όλα τα ανοικτά ζητήματα, προκειμένου να ανάψει το «πράσινο φως» για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Οι συζητήσεις με τους τέσσερις εναπομείναντες, για την άρση του απαγορευτικού, πιστωτές (Καββαδάς, Τζένκινς, Μαρμπλ, Σανικίτζε) συνεχίζονται και η ΚΑΕ προσδοκά σε ευχάριστες εξελίξεις σύντομα, με δεδομένο πάντα ότι επείγει και η διευθέτηση του ζητήματος που προέκυψε με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όσον αφορά τα bans ο Άρης βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τις πιο… δύσκολες πλέον υποθέσεις , συζητώντας με τους Βασίλη Καββαδά, Ντέβιν Μαρμπλ και Βίκτορ Σανικίτζε και αφήνοντας στο τέλος την περίπτωση του Μάικλ Τζένκινς. Για τον Έλληνα σέντερ, υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα βρεθεί λύση και δεν αποκλείεται να είναι εκείνος το επόμενο βήμα στην άρση των bans.

Σχετικά με τη μη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ και την υπόθεση του Σπύρου Μούρτου, η ΚΑΕ Άρης έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να πάρει κανονικά την άδεια συμμετοχής στην Basket League.

Όλα αναμένεται λοιπόν να ξεκαθαρίσουν στην τελευταία μέρα του καλοκαιριού.

To Top