ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στις 5 Οκτωβρίου η πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων, σχηματοποιείται το “βαρύ” καλεντάρι του Άρη

Την Τετάρτη στις 5 Οκτωβρίου ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη, με τον προημιτελικό κυπέλλου, που προηγείται και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ. Αρχίζει και σχηματοποιείται το “βαρύ” καλεντάρι για τους κίτρινους μέχρι και τα τέλη του Γενάρη του 2017.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1

Εφόσον ο Άρης προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου, κάτι πάρα πολύ πιθανό αφού θα αντιμετωπίσει αντίπαλο υποδεέστερο στο Αλεξάνδρειο (εκτός αν είναι χαμηλότερης κατηγορίας, γιατί τότε ο κανονισμός αναφέρει ότι γίνεται στην έδρα της ομάδας από την χαμηλότερη κατηγορία), θα παίξει τον ημιτελικό του στις 15 Ιανουαρίου 2017. Στις 25/1 ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του Τσάμπιονς Λιγκ και λογικά μέχρι τότε θα υπάρχουν υποχρεώσεις ανά τρεις ημέρες για τους κίτρινους.

Τώρα, σε ότι αφορά το κύπελλο, οι πιθανοί αντίπαλοι του Άρη θα προκύψουν από τα παρακάτω ζευγάρια: Ομάδα Χ* – Ρέθυμνο, Φάρος ή Ηρακλής – Κύμη, Λιβαδειά ή Αίολος Αστακού – Αμύντας ή Αρκαδικός, Μαχητές ή Λάρισα – Ψυχικό ή Πανιώνιος.

*(αυτή που θα πάρει wild card για την Α1)

To Top