Στις 8 Ιανουαρίου εκδικάζεται στο ΑΣΕΑΔ η… κωλοτούμπα του “πελάτη”

Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της προσφυγής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από το ΑΣΕΑΔ αναφορικά με την απόφαση που πήρε ο ΕΣΑΚΕ ορίζοντας επανάληψη του αγώνα με τον Άρη που αδίκως και αδικαιολογήτως είχε διακοπεί. 

Ο αντίπαλος του Άρη αν και αρχικά ήταν υπέρ της συνέχισης του αγώνα, εν τέλει δεν… είναι, θέλει να κερδίσει τον αγώνα στα χαρτιά και όχι στο γήπεδο.

Το ΑΣΕΑΔ είχε δικαιώσει τον Άρη στην προσφυγή του για την λανθασμένη απόφαση της διακοπής από τους τρεις διαιτητές (Αναστόπουλος, Καρακατσούνης, Παναγιώτου) και ο ΕΣΑΚΕ βασιζόμενος στην απόφαση αυτή μέσα από διοικητικό συμβούλιο και ψηφοφορία αποφάσισε κατά πλειοψηφία την επανάληψη του αγώνα.

Αυτή την απόφαση θέλει να προσβάλλει ο ΠΑΟΚ και προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο θα εκδικάσει την υπόθεση στις 8 Ιανουαρίου και θα κληθεί – προφανώς θα υπάρξουν και πιέσεις από τον ΕΣΑΚΕ προς αυτή την κατεύθυνση – να εκδώσει απόφαση το συντομότερο δυνατό.

Οι κίτρινοι περιμένουν πότε θα οριστεί ο αγώνας στο Αλεξάνδρειο, παρουσία φιλάθλων τους. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό πριν τα μέσα Φεβρουαρίου, όταν και ολοκληρώνεται η β’ φάση του Γιούροκαπ, ενώ ο ορισμός του αγώνα – εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί στο ΑΣΕΑΔ – δυσχεραίνεται και από το γεγονός των πρόωρων εκλογών.

To Top