Στοΐνοβιτς στο PRESSARIS: «Ο Άρης είναι Άρης»

Αν τα καταφέρει ο Πανθρακικός κι αποκλείσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, τότε ο Άρης θα βρει απέναντί του έναν άνθρωπο ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας στο παρελθόν (τη σεζόν 1997 – 1998, είχε 15 συμμετοχές και 1 γκολ) και δεν έπαψε ποτέ να τονίζει τη συμπάθειά του… Ο λόγος για τον Ζόραν Στοΐνοβιτς, ο οποίος όχι μόνο δεν αρνήθηκε να μιλήσει στο PRESSARIS και να μοιραστεί τις σκέψεις του για το ενδεχόμενο να βρεθεί αντίπαλος του Άρη, αλλά κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας αναφέρθηκε χρησιμοποιώντας πρώτο πληθυντικό («εμείς») μιλώντας για τον Άρη του σήμερα!

Ο 36χρονος σήμερα Στοΐνοβιτς, ο οποίος είναι βοηθός προπονητή στην ομάδα του Πανθρακικού, μας είπε τις πρώτες του σκέψεις μετά την κλήρωση, υπογραμμίζοντας ότι: «Είναι πολύ παράξενο. Πριν δύο χρόνια είχαμε ξαναπαίξει με τον Απόλλωνα και προκριθήκαμε πολύ δύσκολα εκεί μέσα στα πέναλτι, περνώντας πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. Από την άλλη τον Άρη τον είχαμε αποκλείσει το 2005 στην Κομοτηνή, όταν ήταν στη Β΄ Εθνική αυτός κι εμείς στη Γ’. Προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν. Νομίζω ότι θα ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος αν προκρινόμασταν και ξανασυναντούσα ανθρώπους γνωστούς από τον Άρη».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Πανθρακικό, τονίζοντας: «Έχουμε κάνει μία πολύ καλή προσπάθεια φέτος, έχουμε κάποιους ιδιαίτερα καλούς ποδοσφαιριστές και ο κ. Παντελίδης, ο προπονητής μας, έχει βάλει τα δυνατά του ώστε η ομάδα να πετύχει το καλύτερο δυνατό. Είμαστε πολύ δεμένοι».

Όσον αφορά τον Άρη, ο Σέρβος, προπονητής πια, επισήμανε: « Τον Άρη τον έχω στην καρδιά μου και τον  παρακολουθώ διαρκώς. Οι φίλαθλοι του είναι εκπληκτικοί. Χαίρεσαι να παίζεις γι αυτούς. Νομίζω ήταν λάθος να αλλάξει η ομάδα λογική και νοοτροπία και να αφήσει να φύγουν όλοι οι Ισπανοί οι οποίοι την είχαν ανεβάσει επίπεδο. Πιστεύω πως κάποιοι από τους παίκτες που παίζουν τώρα δεν έχουν αντιληφθεί που βρίσκονται. Ο Άρης, είναι Άρης. Δεν είναι Βόλος. Ο κ. Τσιώλης έδειξε έργο όταν ήρθε, όμως κάπου το έχασε. Θεωρώ πως με πείσμα και δουλειά η ομάδα θα επανέρθει».

To Top