Στοίχημα τον Δεκαπενταύγουστο: Τι παίζουμε σήμερα

Μπορεί να βρισκόμαστε στην «καρδιά» του Αυγούστου, ωστόσο το στοίχημα συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον! Τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει και οι επιλογές που έχουμε για σήμερα είναι αρκετές.

Οι καλυτερες νομιμεσ στοιχηματικεσ ελλαδα σήμερα!

Νάπολι και Γιουβέντους ρίχνονται στη μάχη της Serie A, ενώ πρεμιέρα έχουμε και για την Ατλέτικο Mαδρίτης στην Ισπανία.

Παράλληλα, η Λίβερπουλ θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ για φέτος (στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Φούλαμ). Στις 21:45 αγωνίζεται και η Φενέρμπαχτσε (στην έδρα της Κασίμπασα), με την ομάδα του Ζεσούς να έχει το μυαλό της και στα playoff του Γιουρόπα Λιγκ (την προσεχή Πέμπτη αντιμετωπίζει την Αούστρια στη Βιέννη).

Ξεκινάμε στις 19:30 με Βερόνα – Νάπολι

Πρεμιέρα για τη Νάπολι στη νέα σεζόν, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να συνεχίζει στο τιμόνι της. Όχι όμως και ο ηγετικός στόπερ Κουλιμπαλί, ο οποίος έγινε κάτοικος Λονδίνου (Τσέλσι). Αποκτήθηκε ο στόπερ Κιμ από τη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο αποτελεί ερωτηματικό το εάν καλύψει επάξια το κενό Σενεγαλέζου αμυντικού. Σε κάθε περίπτωση, το πλασάρισμα εντός πρώτης τετράδας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μέχρι και ως υπέρβαση!

Πάντως έχει ευνοϊκή παράδοση στην έδρα της Βερόνα, μετρώντας τέσσερα διπλά στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της (και στις νίκες της σκόραρε τουλάχιστον από δυο φορές). Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δύσκολα θα καταφέρουν μια πορεία καλύτερη από την περσινή (τερμάτισαν στην 9η θέση). Στο πρώτο τους επίσημο ματς για φέτος (Κύπελλο Ιταλίας) δέχθηκαν «σφαλιάρα» από την Μπάρι (ήττα με 1-4 και αποκλεισμός).

↪ Η Νάπολι θέλει και πρέπει να ξεκινήσει στο πρωτάθλημα με νίκη. Ο αντίπαλος της δεν είναι κανένα φόβητρο, ενώ παραδοσιακά δεν δυσκολεύεται στο «Marc’Antonio Bentegodi». Το διπλό (σε απόδοση 2.17) μπαίνει στις επιλογές μας.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Foxbet

 

To Top