«Στοίχισαν» οι απουσίες στην τρίτη ήττα του Άρη

Οι απουσίες των Αρμενάκη και Ντίνα «στοίχισαν» σήμερα στον Άρη, που δεν τα κατάφερε απέναντι στον Φοίνικα Σύρου, γνωρίζοντας την ήττα με 1-3 σετ. Έτσι, οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν χωρίς θετικό αποτέλεσμα για ένα ακόμα ματς, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό.

Όπως ενημέρωσε το «κιτρινόμαυρο» ΤΑΑ: «Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν από το Φοίνικα Σύρου με 3-1 σετ, ενώ στην αναμέτρηση παρατάχτηκαν χωρίς τους Απόστολο Αρμενάκη και Θάνο Ντίνα, οι οποίοι δεν  κατάφεραν να ξεπεράσουν τον τραυματισμό τους στον τετρακέφαλο και τη μέση αντίστοιχα.

Ο ΑΡΗΣ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και βρέθηκε να προηγείται με 11-6 στο πρώτο σετ. Ο Φοίνικας αντέδρασε, σίγα σιγά ροκάνισε τη διαφορά και με ένα σερί 6-0 προηγήθηκε με 12-11. Οι νησιώτες δεν έχασαν από εκείνο το σημείο το προβάδισμα και κατέκτησαν το σετ με 25-19.

Λίγο έλειψε ν’ αυτοκτονήσει ο ΑΡΗΣ στο δεύτερο σετ. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν από την αρχή τα ηνία στο προβάδισμα βρέθηκαν μπροστά με 11-8 και 14-9, η Σύρος όμως κατάφερε να προηγηθεί σε ένα κρίσιμο σημείο με 21-20. Οι παίκτες του Αντρέι Κράβαρικ αντέδρασαν πήραν και πάλι το προβάδισμα με 23-21, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 24-24, ο Γιάννης Κυριακίδης όμως, ήταν αυτός που είπε την τελευταία κουβέντα και ο ΑΡΗΣ πήρε το σετ με 26-24.

Σα να μη μπήκε ποτέ στο τρίτο σετ ο ΑΡΗΣ με την ομάδα του Φοίνικα πολύ εύκολα να φτάνει στην κατάκτησή του με 25-14.

Χέρι – χέρι στο σκορ για τις δύο ομάδες στο τέταρτο σετ μέχρι το 14-14. Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι με τρείς πόντους διαφορά (17-14), αύξησαν τη διαφορά στο +4 (19-15) και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του σετ (25-21) και παράλληλα του αγώνα με 3-1 σετ».

To Top