Στοιχεία που σοκάρουν για το τροχαίο με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο

Σοκ έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη στην Εγνατία οδό, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος, πηγαίνοντας στην Κομοτηνή για να δώσει το παρών στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ομάδα,ς παρέσυρε και διαμέλισε δύο πομάκους που κινούνταν πεζοί στην εθνική οδό, στο ύψος των διοδίων του Ιάσμου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο Ρομά Πομάκοι είχαν ακινητοποιήσει το όχημά του, ενδεχομένως εξαιτίας μηχανικής βλάβης, στον παράδρομο κάτω από την Εγνατία Οδό. Σύμφωνα με το Contra.gr, οι δύο άνδρες, κινήθηκαν στη συνέχεια πεζοί στην Εγνατία Οδό, πιθανότατα προς αναζήτηση βοήθειας, σε σημείο χωρίς φωτισμό και ορατότητα, με τον παράγοντα της ΠΑΕ -όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους στη μέση της Οδού-, να πραγματοποιεί απωθητικό ελιγμό για να αποφύγει την πρόσκρουση, κάτι που δεν κατάφερε, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να σκοτωθούν.

Ο παράγοντας της Skoda Ξάνθης, συνελήφθη. Με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο παραμένει εξαιτίας του τραυματισμού του, νοσηλευόμενος στη Χειρουργική Κλινική.

πηγή: iefimerida.gr

To Top