ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στοιχεία που σοκάρουν της ΕΛ.ΑΣ για δύο αυτοκτονίες την ημέρα

«Καταγράφουμε μία με δύο αυτοκτονίες κάθε μέρα». Η θλιβερή διαπίστωση ανήκει σε ανώτερο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. και φανερώνει ότι η μάστιγα των αυτοκτονιών έχει γιγαντωθεί στα χρόνια της κρίσης.

Από την περασμένη Δευτέρα μέχρι χθες οι αστυνομικοί ενημερώνονταν καθημερινά και για ένα νέο περιστατικό είτε αυτοκτονίας είτε απόπειρας.

Στο Χαλάνδρι μέσα σε ένα 24ωρο σημειώθηκαν δύο περιστατικά, στην Πάτρα ένας 45χρονος στρατιωτικός έβαλε τέλος στη ζωή του για οικονομικούς κυρίως λόγους, ενώ στο Μοσχάτο ένας 39χρονος κρεμάστηκε σε πάρκο.

Την περασμένη Δευτέρα το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. έλαβε κλήση στις 12.15 το μεσημέρι από κάτοικο του Χαλανδρίου για νεκρό άνδρα μέσα σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Βοιωτίας. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και αντίκρισαν μία φρικτή εικόνα. Ένας 76χρονος συνταξιούχος με καταγωγή από το Ρέθυμνο είχε απαγχονιστεί μέσα στο υπνοδωμάτιό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο βρόχο, έδεσε το σχοινί στο κάγκελο του παραθύρου του δωματίου και έπεσε στο κενό.

To Top