Στοιχηματικές ευκαιρίες σε όλα τα αθλήματα‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Τρία ντέρμπι «κλέβουν» την παράσταση από το κουπόνι της Κυριακής, το οποίο βέβαια κρύβει αρκετές εκπλήξεις και στοιχηματικές ευκαιρίες.

Στην Αγγλία η Τσέλσι υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι, στην Ιταλία η Μίλαν υποδέχεται τη Γιουβέντους και στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Εκεί αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να ψάχνει τη νίκη, που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόωρη στέψη και τον ΠΑΟΚ να μπαίνει δυνατά αναζητώντας το γρήγορο γκολ που θα του επιτρέψει να βάλει τις βάσεις για ένα τρίποντο, το οποίο θα τον διατηρήσει σε κοντινή απόσταση από την κορυφή. Έτσι επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.38 στον William Hill. Συνεχίζοντας με τα «Μονά» βρίσκουμε τον «Άσσο» της Σαν Πάουλι με αντίπαλο την Ντούισμπουργκ. Οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια κόντρα στη σημερινή του αντίπαλο, χωρίς μάλιστα έχουν χάσει ποτέ. Έτσι συνεχίζοντας την παράδοση και λαμβάνοντας υπόψιν τις 5 απουσίες βασικών παικτών των φιλοξενουμένων επιλέγουμε τον «Άσσο» σε απόδοση 1.67. Δείτε εδώ όλες τις σημερινές προτάσεις στην κατηγορία «Μονά».

Στις «Μπόμπες» έχουμε ξεχωρίσει το Χ2 της Σανταντέρ με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα Β’ σε απόδοση 2.35, ενώ επίσης πάμε με το Χ2 της Εστουντιάντες κόντρα στη Λανούς σε απόδοση 3.20. Από την Serie A έχουμε ξεχωρίσει δύο σημεία, το 1Χ της Πεσκάρα με αντίπαλο τη Ρόμα και το 1Χ της Αταλάντα με αντίπαλο τηνΤζένοα. Η Τζένοα μετρά έξι συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και αν χάσει και σήμερα για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συμπληρώσει εφτά συνεχόμενες ήττες. Αναφορικά με την Πεσκάρα παίζει με τη Ρόμα πρώτη φορά μετά την περίοδο 1992-93 με τους Ρωμαίους να έχουν τρεις σημαντικές απουσίες και τους γηπεδούχους να τα παίζουν όλα για όλα για το τρίποντο, ώστε να ανασάνουν βαθμολογικά. Δείτε εδώ όλες τις προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες».

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 παιχνίδια σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 9€) και συνολικό ποντάρισμα 63€. Αναλυτικά τα σημεία:

Κέρκυρα – Βέροια 2 DNB (2.16)

Φράιμπουργκ – Στουτγάρδη 1 (2.25)

Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ 1 (2.10)

Μπόκα Τζούνιορς – Ράσινγκ Κλουμπ 2 DNB (2.52)

 

Στη Φόρμουλα 1 ο Hamilton είναι το φαβορί για τη νίκη αυτή τη φορά. Εμείς δεν θα επιλέξουμε ούτε νικητή, ούτε οδηγό που θα τερματίσει στο βάθρο. Θα επιλέξουμε για σήμερα άλλου είδους προγνωστικά αφού δεν μας ικανοποιούν οι αποδόσεις σε αυτά που πιστεύουμε για τα συγκεκριμένα, αλλά και για το λόγο ότι υπάρχει πιθανότητα βροχής, κάτι που αν γίνει θα περιπλέξει τα πράγματα. Η πρώτη μας επιλογή αφορά οδηγό που θα τερματίσει στην εξάδα. Επιλέγουμε τον Nico Hulkenberg γιατί πιστεύουμε ότι ο Γερμανός μπορεί και θα κλείσει την χρονιά με άλλη μια καλή θέση. Ο Hulkenberg προσφέρεται στην τιμή του 3,50. Δείτε εδώ όλες τις προτάσεις στην Φόρμουλα 1.

Στο Μπάσκετ πάμε με σημεία απο την Ισπανία. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα σημεία στην κατηγορία Eu Basket.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, ΠοδόσφαιροΜπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

To Top