Στοιχηματική αποχωρεί από την Ελλάδα και αφήνει χρέη 2.000.000 ευρώ;

Στοιχηματική στην Ελλάδα έτοιμη να βαρέσει κανόνι;

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των παικτών, αλλά και του χώρου του ποδοσφαίρου εδώ και καιρό, αναφορικά με το σενάριο που θέλει στοιχηματική εταιρία από εκείνες που έχουν λάβει άδεια λειτουργίας από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) να αποχωρεί από την χώρα μας, αφήνοντας φέσι που αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Το Foxbet είναι ενημερωμένο εδώ και καιρό για την συγκεκριμένη εξέλιξη. Μάλιστα, οι τακτικοί αναγνώστες μας θα παρατήρησαν πως αφαιρέσαμε την συγκεκριμένη στοιχηματική από τις επιλογές μας από τα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου. Παρόλα αυτά, από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, δεν μπορούμε να μιλήσουμε λεπτομερώς ακόμα, έστω και αν γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις.

Διαβάστε το σχόλιο του Foxbet εδώ

Αυτό που έχει σημασία να ειπωθεί είναι πως οι τακτικές της συγκεκριμένης στοιχηματικής εταιρίας, θυμίζουν καλογυρισμένο σενάριο ταινίας που πραγματεύεται… τις απάτες. Κι αυτό αφού άφησε ξεκρέμαστο τον εδώ και πολλά χρόνια εκπρόσωπο της στη Ελλάδα «φορτώνοντας» του χρέος ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να ξεκινήσει από το μηδέν νέα εταιρία.

Η αναστάτωση που έχει προκληθεί είναι μεγάλη, με την Ε.Ε.Ε.Π. να παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις, χωρίς να παίρνει δημόσια θέση ακόμα. Μιλάμε άλλωστε για μια από τις εταιρίες που δραστηριούνται πολλά χρόνια στην χώρα μας και το όνομα της αποτελεί λόγο εμπιστοσύνης, ή τουλάχιστον αποτελούσε μέχρι τώρα.

Νέα μεγάλη προσφορά* από novibet wolt

 *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

To Top