Στον Άρη έχουν το μυαλό τους οι Τσέχοι!

Η πρωτιά στον τρίτο όμιλο του Γιούροκαπ κρίνεται την Τρίτη στον αγώνα της Νίμπουρκ με τον Άρη, στην Τσεχία. Οι Τσέχοι χαρακτηρίζουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους το παιχνίδι με τους κίτρινους ως «το πιο κρίσιμο μέχρι τώρα στη σεζόν».

Αν και σήμερα αντιμετωπίζουν την Οπάβα για το τσέχικο πρωτάθλημα, η προσοχή τους φαίνεται πως είναι στραμμένη στην αναμέτρηση με την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, κάτι φυσιολογικό καθώς εντός των συνόρων δεν έχουν αντίπαλο.

Προσθέτουν ακόμη πως «ο Άρης έχει γνωρίσει τη μοναδική του ήττα στο Γιούροκαπ απ’ αυτούς, στην πρεμιέρα της φάσης αυτής, στο Αλεξάνδρειο». Στον άλλο αγώνα του ομίλου αναμετρώνται στη Λιθουανία η Ρουντούπις με τη Γκαστέρα Φλέιμς με τους γηπεδούχους να είναι το μεγάλο φαβορί. Εφόσον η λιθουανική ομάδα επικρατήσει τότε η δεύτερη θέση θα είναι υπόθεση του Άρη και της Ρουντούπις που τίθενται αντιμέτωποι την τελευταία αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη.

Όπως επισημαίνεται στο κείμενο «η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο θα αποφύγει στον νέο όμιλο που θα δημιουργηθεί την πολύ ισχυρή Χίμκι που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά στον δεύτερο όμιλο». Οι Τσέχοι πάντως φαίνεται πως φοβούνται το παιχνίδι με τον Άρη και απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει την CEZ Arena.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top