Στον Άρη είναι αποφασισμένοι για την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, όπου κι αν αγωνιστούν!

Η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ συνεχίζεται κανονικά, παρότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα γίνει ο αγώνας και φυσικά ποιο γήπεδο θα τον φιλοξενήσει.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Άκης Μάντζιος και συνεργάτες του, χειρίζονται με τέτοιο τρόπο την υπάρχουσα κατάσταση, ώστε οι ποδοσφαιριστές να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, δίχως να τους απασχολεί το διαδικαστικό σκέλος του αγώνα.

Η αίσθηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον οργανισμό Άρη, είναι πως η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη για την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, ανεξαρτήτως έδρας.

Το μομέντουμ αυτή τη στιγμή είναι με την μεριά των “κιτρινόμαυρων” της Θεσσαλονίκης, καθώς επιστρέφουν σιγά-σιγά όλοι οι απόντες λόγω κορωνοϊού, η ομάδα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας για μία ακόμα αγωνιστική και μάλιστα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, συνδύασε το νικηφόρο αποτέλεσμα με μία πολύ καλή εμφάνιση. Ίσως και την καλύτερη φετινή…

Η ψυχολογία είναι σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ αντιθέτως από την άλλη η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κόντρα στον Άρη έχοντας προηγουμένως ένα ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη, με ένα δύσκολο ταξίδι στην Ουκρανία.

Αν κάποια ομάδα θέλει περισσότερο μία ενδεχόμενη αναβολή αυτή είναι η ΑΕΚ, η οποία γνωρίζει πως έχει μία εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα μπροστά της. Συν τις άλλοις, υπάρχουν φόβοι και για άλλα κρούσματα κορωνοϊού, πλην του Μπακάκη. Φυσικά, αν στα απαραίτητα τεστ υπάρξουν πολλά θετικά κρούσματα, τότε ο αγώνας θα αναβληθεί, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

 

To Top