ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον Άρη συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου…

Η ομάδα βρίσκεται σε άδεια μέχρι και την Παρασκευή, όμως, στον Άρη είναι υποχρεωμένοι να τρέξουν τις εξελίξεις προκειμένου να είναι έτοιμοι μόλις ανοίξει η μεταγραφική περίοδος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Oι “κιτρινόμαυροι” έχουν ξεκινήσει πρώτα με τις δύσκολες περιπτώσεις όπως είναι του Μεργκίμ Μάβραϊ και του Νικολάς Κολάσο, καθώς από τη μία υπάρχει συμβόλαιο για ακόμα 1,5 χρόνο, ενώ από την άλλη πρέπει να συμφωνήσει η Μπόκα Τζούνιορς, ώστε να διακοπεί ο δανεισμός του. Παράλληλα, υπάρχουν συνεχώς δεύτερες σκέψεις για τον Νίκο Μαρτίνες, για το αν θα αποχωρήσει ή όχι, παρότι το όνομά του βρίσκεται στο κάδρο των αποδεσμεύσεων…

Παράλληλα με την διαδικασία ελάφρυνσης του ρόστερ, στον Άρη κινούνται και για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ενόψει Ιανουαρίου.

Ήδη οι “κιτρινόμαυροι” έχουν καταλήξει σε έναν αριθμό παικτών για να ενισχύουν όλες τις γραμμές της αρχικής ενδεκάδας.

Η… σκούπα,που αποφάσισε ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει αλλάξει κάπως τα δεδομένα. Κι ενώ αρχικά στον Άρη έψαχναν για ένα 8άρι και έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας, πλέον αναζητούν επιθετικό, δύο παίκτες για τα άκρα της άμυνας, έναν στη μεσαία γραμμή και έναν κεντρικό αμυντικό.

Μέχρι στιγμής, στον Άρη θέλουν επειγόντως να κλείσουν το θέμα του φορ, του παίκτη που θα δώσει άλλον αέρα στη μεσαία γραμμή και φυσικά να βρουν τις εναλλακτικές για τα άκρα της άμυνας.

 

To Top